«Φτου και βγαίνω»η διαδραστική εκδήλωση του Lifonomy και ο τραγουδοποιός Μιχάλης Τσακίρης στην έκθεση του ζωγράφου Mike!

art-exchange-mikeΤο παιδί που υπήρξαμε ζει πάντα μέσα μας. Αν και έρχεται από το παρελθόν, επηρεάζει το παρόν μας και καθοδηγεί τις πράξεις μας. Εμείς όμως αγνοούμε τη δύναμη της ύπαρξής του και συνήθως παίζουμε… κρυφτό! Ελάτε να το προκαλέσουμε να εμφανιστεί, να συνδεθούμε μαζί του και να ακούσουμε τι έχει να μας πει.

«Φτου και βγαίνω!»

Το Lifonomy θα βρεθεί το Σάββατο στις 15/10/2016 στις 18:00 στο Μοναστηράκι, στο «Θέσις 7», Αγίου Φιλίππου 7, στο πλαίσιο της έκθεσης «Art Exchanged» του ζωγράφου Mike (Μιχάλη Τζαμαλή). Συμμετέχει ο τραγουδοποιός Μιχάλης Τσακίρης!
Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Μιχάλη Τσακίρη

Η εκδήλωση θα είναι ένα μείγμα διαλόγου, παιχνιδιού, μουσικής και ζωγραφικής! Ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε όμορφα! Μαζί με την ομάδα του Lifonomy θα βρίσκεται ο τραγουδοποιός Μιχάλης Τσακίρης και φυσικά ο αγαπημένος ζωγράφος Mike.

Σκοπός της έκθεσης «Art Exchanged»  είναι η τέχνη να εκπορεύεται «από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο». Ο ζωγράφος Mike κλείνοντας έναν εικαστικό κύκλο και ανοίγοντας ένα νέο, προτρέπει μέσω της διάθεσης των έργων του τα έσοδα να διατεθούν με έναν διαφορετικό τρόπο, όπως πριν εφευρεθούν τα χρήματα, μέσω της ανταλλαγής προϊόντων ή και υπηρεσιών. Στόχος του είναι η ανταλλακτική αξία των έργων του να μην φτάσει μόνο σε αυτόν αλλά και σε άνθρωπο, οικογένεια, ίδρυμα ή οργάνωση που την έχουν ανάγκη! Η τέχνη δηλαδή να καλύψει κάποιες ελάχιστες ανάγκες συνανθρώπων μας από το περίσσευμα και την αλληλεγγύη μας! Η έκθεση ξεκίνησε στις 23/9/2016 και ολοκληρώνεται στο χώρο στις 15/10 με τον καλύτερο τρόπο! Στη διάρκειά της παρουσιάζονται βιβλία, μουσικοί, ποιητές και πολλές εκπλήξεις!

Δεν ξεχνάμε να μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για την αγορά αμαξιδίων ΑΜΕΑ!

Lifonomy Logo (website)

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Lifonomy και οι Επάλληλες και παράλληλες αντιδράσεις.

facebook

mike-lifonomy

Advertisements

Πείτε τη γνώμη σας!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close